Sega hallon/choklad rutor

 
God kväll!
Såg att mina rabarber snart är redo att bli rabarberpaj, får bli till helgen...längtar. Mitt första inlägg här på bloggen var nämligen rabarberpaj... såå gott med vaniljsås.
Här kommer ett recept på en annan goding som ni måste testa...
 
(Bakas i form ca 25x35)
 
200 g smör
4 ägg
6 dl socker
6 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
hallon (ta blåbär om du gillar det bättre)
Hackad mörk choklad (jag tog några Noblesse )
 
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret och låt det svalna.
Rör ner ägg, mjöl, vaniljsocker och socker.
Häll ut smeten i bakplåtspappersklädd form.
Strö över hallon och hackad choklad.
Grädda ca 30 minuter.
Låt svalna och skär i rutor.
 

Hej så länge // A-L
 
#1 - - Lina:

Längtar också till att få skörda rabarbern och jag tror liksom du att det kommer att bli i helgen och att det blir rabarberpaj då.

www.diningandcooking.blogg.se