Sommarpaj
Här kommer en riktig sommarpaj som är lätt att variera med olika bär...
En spröd botten penslad med mörk choklad, fylld med vit chokladkräm och jordgubbar.
Du behöver:
1 pajform ca 24 cm.
Botten:
100 g smör
200 g vetemjöl
3 msk socker
1 äggula
ev lite kallt vatten
Fördela smöret i mjölet.
Tillsätt sockret och äggulan och arbeta ihop degen.
Tillsätt ev lite kallt vatten om det är svårt att få ihop degen...
Tryck ut degen i en pajform, ställ kallt medan du värmer ugnen.
Grädda botten ca 15-18 minuter i 200 grader.
Låt svalna.
Pensla botten med 100 g smält mörk choklad.
Fyllning:
100 g vit choklad
4 äggulor
1 msk florsocker
2 dl vispgrädde
(jordgubbar)
(hyvlad choklad)
Smält chokladen.
Vispa äggulor och florsocker fluffigt.
Rör ner den smälta chokladen.
Vispa grädden och vänd ner den i chokladblandningen.
Häll fyllningen i pajskalet och fördela jordgubbarna i fyllningen.
Hyvla över vit choklad.
I morgon börjar min semester och jag kan knappt förstå att jag ska "skrota" här hemma i 6 hela veckor och baka en massa gott och visa er förstås... kram A-L
Novel work
http://tits.xl.pornpost.in/?post-deborah
do women like gay porn ami collection porn games free reality porn pink lesbian porn videos bollywood porn picture