Randig chokladterrin


Hallå!
Tänkte att det kanske finns någon där ute som behöver ett efterrättstips inför kommande festligheter...
(Recept Arla)
 
Du behöver:
300 g mörk choklad
300 g ljus choklad
300 g vit choklad
4,5 dl grädde
 
Värm 2 dl grädde och smält den mörka chokladen i den.
Häll smeten i en avlång , plastad form ca 1,5 liter och låt stelna.
Värm 1,5 dl grädde och smält den ljusa chokladen i den.
Häll smeten i formen och låt stelna.
Värm 1 dl grädde och smält den vita chokladen i den.
Häll smeten i formen och låt stelna i kylen.
 
Servering:
Hallon
Hackad Daim
 
Skär en skiva med en varm kniv eller gör tunna skivor med osthyvel och gör snurror...
Servera med syrliga hallon och hackad Daim...
 
(Terrinen räcker till ca 20 personer och går utmärkt att frysa och äta vid senare tillfälle.)
 
// Anna-Lena