Rabarberkaka

 
Hej igen!
Denna rabarberkakan rör man snabbt ihop när man blir fikasugen...
 
Du behöver:
Rabarber
100 g smör
2 tsk potatismjöl
2 ägg
2 dl socker
0,5 tsk bakpulver
(florsocker)
 
Skala och skiva några späda rabarber.
Blanda bitarna med potatismjölet.
Smält smöret och tag från värmen.
Tillsätt övrigt och blanda försiktigt, vispa inte.
Häll smeten i en springform.
Tryck ner rabarberbitar.
Grädda kakan i 175 grader ca 25 minuter.
 
Serveras med mycket vaniljsås eller som den är...
 
Nu ska jag ta vara på dagen här i "paradiset" / kram A-L
 
(PS. På torsdag fyller bloggen 3 år, vi tänkte fira med en liten tävling)
 
0 kommentarer publicerat i Paj
Taggar: Rabarber, Rabarberkaka