Geisha maränger

 
Hallå!
Blir ni sugna på något fredagsgott så kommer här ett härligt tips : Geisha maränger...
 
Du behöver: (6 st)
3 äggvitor (1 dl)
1 dl socker
2 dl florsocker
100 g Geisha choklad
 
Vispa äggvitorna till ett fast skum, börja på låg hasighet.
Tillsätt strösockret lite i taget under fotsatt vispning tills du har en blank maräng.
Sikta ner florsockret lite i taget och vänd ner det försiktigt.
Smält chokladen.
Ringla ner chokladen i marängen och vänd försiktigt så det inte blir för blandat.
Använd 2 skedar och lägg upp 6 "maränghögar" på en plåt.
Grädda marängen i 80 grader varmluft i 2 timmar.
Stäng av ugnen och låt marängerna stå kvar ytterligare 1 timme.
 
 
Njut marängerna som de är eller som efterrätt med glass, grädde & några bär...
 
Ha det bäst!
Kram A-L
 
 
 
 
#1 - - Influencer Paradise:

Gud vad gott! Duktia ni är :) Måste verkligen prova här hemma!

Om du inte har tittat in tidigare så ta en titt på min hemsida. Jag hjälper företag och privatpersoner att få fler följare på instagram och nå ut till nya människor.

#2 - - iseedee:

Mumma vad gott! :D

#3 - - anneli:

åh, vad himla gott det ser ut!