Chokladbolls-pannacotta

 
Hallå där!
Tänkte att ett efterrättstips kunde passa bra så här på helgen. Krämig pannacotta med smak av chokladboll, låter det gott så hittar du receptet nedan...
 
Du behöver: (ca 8 p)
5 dl grädde
0,5 dl muskovadosocker
200 g mörk choklad
2 dl mixade havregryn
1 msk starkt kaffe
3 gelatinblad.
(kokos till servering)
 
Lägg gelatinet i kallt vatten en stund.
Koka upp grädden med sockret.
Tag från värmen.
Krama ur gelatinbladen och låt de smälta ner i gräddblandningen.
Tillsätt den hackade chokladen och rör tills allt smält.
Rör ner kaffet samt havregrynen.
Häll upp i ganska små formar.
Ställ kallt några timmar.
 
Strö över lite kokos vid servering samt en liten klick grädde.
 
Väldigt god, men ganska mastig så gör inga förstora portioner...
 
Ha det bäst / kram A-L
 
(Inspiration av My Kitchen Stories)
 
 
 
#1 - - Anonym:

Men FY vad gott det ser ut!!

#2 - - Anita:

Lät ju bra gott :D