Strassburgare med hallon/vitchoklad-ganache

Hallå!
Älskar dessa spröda kakor med härlig hallonfyllning....
100 g smör
0,5 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
1,25 dl vetemjöl
1 dl potatismjöl
Vispa smör, vaniljsocker och florsocker poröst.
Tillsätt mjölet lite i taget och vispa kraftigt.
Spritsa ut kakor och grädda i 175 grader ca 10 minuter.
Låt svalna.
Ganache:
5 msk grädde
1 dl hallon
200 g vit choklad
ev röd färg
Koka upp grädde och hallon.
(man kan sila av "hallonenkärnorna" om man vill)
Hacka chokladen och rör ner den i hallon/grädden.
Rör tills chokladen smält helt.
Tillsätt ev lite röd färg.
Låt ganachen stelna till spritsbar konsistens.
Spritsa och lägg ihop två o två.

Ta vara på dagen! Kram Anna-Lena
Gud! Hur fin blogg har inte ni!