After-Eight Muffins

 
Hej!
Nyss hemkommen från kvällsrundan med lilla Lova... Så härligt det är nu, man märker att våren år här för att stanna...
Kom på innan att bloggen snart är 1-år, oj vad fort det har gått... Jag som fortfarande känner mig så "grön" inom detta, ha ha
 
I dag bjuder jag på en riktigt smarrig chokladmuffins med en krämig "kärna" av After-Eight.
 
Du behöver:
125 g smör
2 ägg
2,5 dl farinsocker
0,75 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
2,5 dl mjölk
3,5 dl mjöl
0,5 tsk bakpulver
0,5 tsk bikarbonat
1 nypa salt
(12 After-Eight)
 
Vispa smör och socker krämigt.
Tillsätt äggen, ett i taget.
Rör ner kakao, vaniljsocker och mjölk.
Tillsätt mjöl, bakpulver, salt och bikarbonat.
Fyll formarna med lite smet och lägg sedan i en After-Eight.
Fyll på med resten av smeten.
Strö över några chokladknappar om du vill...
Grädda i 175 grader ca 20 minuter.
 
Perfekta till alla trevliga vårutflykter / A-L
 
 
#1 - - ɑ n n i k ɑ:

Super mumsigt :D

#2 - - Lina:

Det ser ju väldigt gott ut med aftereightmuffins, jag har bara provat aftereighkakor som är väldigt goda men jag ska nog prova muffinsen också =)

www.diningandcooking.blogg.se

Svar: Gör det, dom är så himla saftiga och goda... perfekta muffinsen!
AnnaLena & AnneLie