Fudgekaka med havrecrunch


Hej!
Bjuder på en maffig chokladkaka i kväll, ett säkert kort eller hur?
Väldigt gott med havrecrunch och stora bitar mjölkchoklad... mmm
 
Du behöver:
(1 springform)
 
Fudgesmet:
 
150 g smör
4,5 dl socker
3 ägg
2,25dl vetemjöl
6 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
 
Smält smöret och låt det svalna.
Tillsätt övrigt.
Rör bara precis tills allt blandats.
Häll smeten i formen.
 
Havrecrunch:
75 g smör
0,5 dl socker
2 msk kakao
1,5 dl havregryn
 
Smält smöret.
Blanda i övrigt.
Klicka ut havresmeten i formen.
Grovhacka 100 g mjölkchoklad och föredela i formen.
Grädda kakan ca 25-30 minuter i 175 grader.
 
Happy baking!
Kram A-L
 
 
#1 - - Anonym:

Vilken kaka. Tycker er blogg är fantastisk /Camilla

Svar: Tack snälla, vad roligt att du tycker om bloggen! kram
AnnaLena & AnneLie