Vitchoklad/hallon Cheesecake

Hallå!
Kunde inte motstå denna söta hjärt-bakformen så jag visar cheesecaken direkt i den idag...
Kommer från Åhlens om någon undrar...
Botten:
75 g smält smör
150 g oreokex
Smält smöret och blanda ner dom mixade kexsmulorna.
Tryck ut i springform ca 20cm.
Förgrädda 6-7 minuter i 175 grader.
Låt svalna.
Hallonsås:
3,5 dl hallon
1,5 tsk maizena
0,75 dl vatten
2 msk strösocker
Koka upp hallonsåsen och låt småkoka ca 5 minuter.
Sila och låt svalna.
Vitchokladsmet:
175 g vit choklad
0,5 dl grädde
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
1 äggvita
0,75 dl socker
350 g philadelphiaost
Vispa ihop osten och sockret.
Tillsätt äggen och vaniljsockret.
Smält den vita chokladen ihop med grädden och häll ner det i ostsmeten.
Häll halva smeten på botten.
Ringla över hallonsås.
Häll på resten av smeten och avsluta med hallonrippel.
Jag gjorde prickar och drog en tandpetare igenom för att göra hjärtan...
Blir det hallonsås över kan man servera det till kakan.
Grädda ca 40 minuter i 160 grader.
Hoppas ni får den bästa dagen / kram A-L
Muuums =)