Flap jacks med chokladkola

Hej!
Hoppas ni har haft en bra dag så här långt... Vädret är lite bättre idag och jag har kunnat måla lite. Mannen bygger gardrober och grabbarna är ute på havet och fiskar...
Dom ville ha något gott i fikakorgen så jag gjorde några Flap jacks med chokladkola denna gången...
(FORM 25X25)
10,5 dl havregryn
0,75 dl råsocker
225 g smör
1,5 msk vaniljsocker
1 nypa salt
0,75 dl sirap
(1 burk karamelliserad chokladkola)
Smält smöret.
Blanda ner övrigt. (ej kolan)
Häll halva smeten i formen.
Bred ut kolan, så gott det går.
Häll på resten av smeten.
Grädda kakan 15 minuter i 200 grader. Sänk temperaturen till 175 grader och grädda ytterligare 15 minuter.
Låt kakan svalna innan du skär den i lagom mumsbitar.
Ses snart igen / kram Anna-Lena

Gott!