Kladdiga choklad/havre rutor

Hej!
Rutorna jag bakade i går blev mycket omtyckta och de flesta tog en ruta till, gott betyg antar jag...
Mycket chokladsmak och det händer något med havregrynen...
Jag använde en form 25x35 cm.
300 g smör
5 dl socker
4 ägg
2 dl havregryn
3 dl mjöl
1,5 dl kakao
1 msk vaniljsocker
Smält smöret i en gryta.
Blanda ner socker, havregryn och äggen.
Tillsätt sedan mjöl, kakao och vaniljsocker.
Bred ut smeten i en form med bakplåtspapper.
Grädda ca 22-25 minuter i 175 grader.
Kolla efter 20 minuter med sticka, den ska ju vara lite kladdig men man ska kunna äta den med handen...
Låt svalna.
Skär i rutor.
Perfekta att baka och ta med på utflykt.
Nu ska jag ta en lång härlig hundpromenad med lilla Lova.
Kram A-L
