Ferrero Rocher kladdkaka med chokladfluff

Hej!
För att göra denna mumsiga kladdkaka behöver du följande:
150 g smör
3 dl socker
2 dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
3 ägg
1 nypa salt
1 ask Ferrero Rocher (16 st)
Smält smöret och låt det svalna.
Rör ihop socker och ägg. (inte vispa)
Tillsätt kakao, vaniljsocker, salt och mjöl.
Rör sist ner smöret.
Häll smeten i formen.
Dela Ferrero Rocher i 4 delar och tryck ner i smeten. (spara några till dekoration)
Grädda kakan i 175 grader ca 20 minuter.
Choklad fluff:
1,5 dl grädde
150 g mörk choklad
80 g Philadelphia ost
1 tsk vaniljsocker
Koka upp grädden.
Tag från värmen och rör ner chokladen.
Rör till en blank smet och låt svalna.
Tillsätt ost och vaniljsocker, vispa ihop.
Spritsa eller bred chokladfluffet på kakan och dekorera med Ferrero Rocher.
Serveras med vaniljglass eller grädde och kanske några färska hallon....

Happy Baking! Kram Anna-Lena
Mums!