wertherskakor

Hej!
Dessa kolarutor hittade jag i senaste numret av Hembakat. Det stod att dom var enkla att baka och ännu enklare att äta upp, och jag kan bara hålla med... Gillar man kombinationen kola och kokos så gillar man dessa rutor...
(Form 20x20)
Botten:
125 g smör
1 dl florsocker
2,5 dl vetemjöl
Vispa smör och florsocker krämigt.
Tillsätt mjölet och blanda ihop degen.
Tryck ut degen i formen och grädda i 175 grader ca 12 minuter.
Topping:
1 burk karamelliserad mjölk
1 påse werters mjuka kolor
90 g kokos
1 tsk vaniljsocker
Blanda karamelliserad mjölk, kokos, vaniljsocker och kolan skuren i småbitar.
Bred ut toppingen på den förgräddade botten.
Grädda ytterligare 25-30 minuter.
Låt kakan svalna och skär sedan i lagom rutor.
Ha en trevlig kväll så ses vi snart igen / Kram Anna-Lena
Ser goda ut :)