Godaste chokladtårtan

Hej!
Denna tårtan blir bara godare och godare så gör den gärna 1-2 dagar innan den ska serveras...
Det är samma choklad/kola fyllning i och ovanpå så lite hallonsås, grädde och vaniljglass till smakar fantastiskt.
Botten:
2 dl kakao
4 dl socker
4 dl mjölk
300 g smör
4 ägg
6 dl vetemjöl
2 msk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
Koka upp 2 dl socker med kakaon och mjölken.
Låt svalna.
Vispa smöret och 2 dl socker krämigt.
Vispa ner ett ägg i taget.
Tillsätt mjöl, vaniljsocker och bakpulver och varva med mjölkblandningen.
Häll smeten i en springform (24 cm)
Grädda ca 45-50 minuter i 175 grader, kolla med sticka.
Låt svalna.
Dela botten i 4 lager.
Ganache:
3 dl grädde
400 g mörk choklad
16 dumlekolor
Hacka Dumle och chokladen.
Värm grädden till nästan kokande.
Häll grädden över kolan och chokladen.
Rör tills du får en jämn ganache.
Låt svalna.
Bred fyllningen på alla lager och över kakan.
Ställ tårtan i kylen.
Dekorera med färska hallon.
Servera med lättvispad grädde, vaniljglass och en frisk hallonsås... mums!
Härligt med fredag!
I kväll blir det mys hemma hos vänner...
Ta hand om er, kram Anna-Lena
En riktig dröm för chikladälskare!