Kladdkaka med cheesecake och kola swirl

Hej på er!
Tror jag har hittat en ny kladdkaksfavorit, härligt kladdig med extra allt... helt i min smak!
Den här måste ni prova...
Du behöver:
Kladdkaka:
125 g smör
1 dl kakao
3 ägg
2,5 dl mjöl
1 msk vaniljsocker
1 nypa salt
3,5 dl socker
(karamelliserad mjölk/kola)
Smält smöret och låt det svalna något.
Blanda alla torra ingredienser och rör ner i smöret.
Tillsätt ett ägg i taget.
Häll smeten i en springform.
Klicka på högar av kola över hela kakan.
Cheesecakesmet:
175 g Philadelphiaost
1 msk vaniljsocker
1äggula
3 msk florsocker
Blanda samman alla ingredienserna.
Klicka ut smeten mellan "kolahögarna".
Tag en matkniv och dra igenom högarna så du får ett fint mönster och att fyllningarna marmoreras lite...
Grädda kakan ca 25-30 minuter i 150 garder.
Kakan ska vara kladdig när du tar ut den, stelnar till sig i kylen.

Servera med lättvispad grädde och färska gubbar...
Funderar på om jag ska prova "Höjdar tårtan" i senaste buffe tidningen till midsommarafton. Den verkar mumsig...
Vad brukar ni fika på? Tårta eller glass med jordgubbar?
/Kram A-L
Alltså, wow! Låter underbart gott! Och vilket vackert mönster. Själv brukar jag oftast lyckas få mina bakverk att smaka gott, men jag är inte lika duktig på det estetiska. Jag får jobba på det.
(Förresten, är det okej att länka recept från er sida till exempelvis forum? Länkade Nötkolarutorna idag i en tråd på Bakverk Ifokus. Jag tar bort det om ni misstycker)