Schweizernötkaka

Hej på er!
Gillar ni choklad och nötter så kommer ni gilla denna godingen... Lite småseg mandelbotten med ljuvlig Schweizernöt topping, ni måste prova!
Du behöver:
Botten:
2 dl mandelmjöl
2 ägg
2 dl strösocker
1 dl muskovadosocker
1,25 dl mjöl
100 g smält smör
Smält smöret.
Vispa sockersorterna fluffigt tillsammans med äggen.
Tillsätt mjöl, mandelmjöl samt smält smör.
Häll smeten i en springform ca 23 cm.
Grädda kakan i 180 grader ca 20 minuter, kolla med sticka.
Låt kakan svalna.
Schweizernöttopping:
200 g schweizernötchoklad
1 dl grädde
2 tsk smör
Värm grädden.
Hacka chokladen.
Smält ner chokladen i grädden och rör sist ner smöret.
Häll toppingen över botten och låt den stelna en stund i kylen.
Servera med grädde eller god vaniljglass och några goda bär...

Må gott /A-L
Ser helt otroligt god ut! Tack för receptet!!