Halloncheesecake-pannacotta

Hej på er!
Bjuder idag på ett efterrättstips, krämig pannacotta med smak av halloncheesecake... Låter det gott? Receptet hittar ni nedan:
Du behöver:
Frysta hallon
2oo g Philadelphiaost
3 dl grädde
1 vaniljstång
0,5 dl socker
1,5 gelatinblad
Lägg gelatinbladen i kallt vatten en stund.
Värm hallonen lite i micron och sila så du får ca 0,5 dl hallonsaft.
Häll saften, grädden, socker samt urskrapad vaniljstång i en gryta.
Låt koka upp. (vaniljstången kan ligga med i grytan och plockas upp sen)
Tag grytan från värmen och smält ner de urkramade gelatinbladen.
Tillsätt philadelphiaosten och rör smeten slät.
Häll upp i 4 -6 serveringsskålar och ställ kallt.

Jag droppade lite hallonsaft och försökte göra några små hjärtan ha ha. Fungerar nog bättre om man låter pannacottan sätta sig lite först...
Ha det gott / A-L
så gott