Dubbla kakor med mjölkchokladfyllning

Hallå!
Bjuder på spröda kakor fyllda med mjölkchokladganache denna lill-lördag. En småkaka helt i min smak, vad tycker ni?
Du behöver: (15 st )
125 g smör
0,75 dl florsocker
0,5 dl maizena
2,5 dl mjöl
1 tsk vanilsocker
Rör smör och florsocker krämigt.
Tiisätt övrigt.
Rulla ut degen i en lång längd.
Dela i 30 någorlunda lika stora bitar.
Rulla kulor och platta något med gaffel.
Grädda kakorna i 150 grader ca 15 minuter.
Låt svalna.
Fyllning:
200 g mjölkchoklad
1 dl grädde
Hacka chokladen och lägg den i en skål.
Värm grädden.
Slå grädden över chokladen, vänta ett par minuter innan du rör chokladen slät.
Låt fyllningen få rätt konsistens någon minut i kylen.
Häll fyllningen i en spritspåse.
Spritsa på fyllning och para ihop kakorna 2 och 2. ( Går förstås lika bra att bre på om man vill)
Låt stelna en stund i kylen.

Happy baking...
// A-L
Men mums så gott!