Polka-macarons

Idag tror jag faktiskt att det var för varmt för att baka!
Men skam den som ger sig.......
Började med viol-macarons men de blev inte perfekta ;-) så det var bara till att börja om.
Denna gång fick det bli polkagris-macarons och resultatet blev i alla fall godkänt.
 

Receptet är grundreceptet för Italienska macarons:
 
rosa pastafärg
polkagris strössel
 
Fyllning:
 
150 g vit smält choklad
20 st krossade polkagrisar
2-3 msk grädde
 
När macaron-smeten är färdig så ta lite rosa pastafärg på en gaffel och rör försiktigt några gånger i smeten så att den färgas ojämt.
Spritsa ut och strö på lite polkaströssel.
 
Grädda enligt recept.
 
Smält vit choklad och rör ner krossade polkagrisar samt grädde till spritsbar konsistens, för att sedan fylla dina avsvalnade macarons :-)
 
// AnneLie
 
 
#1 - - Mizca:

De här ser ju såååå goda ut =)

#2 - - Jennelie:

Ska grädden vara vispad eller ovispad? :)
Tacksam för snabbt svar!!

Svar: ovispad
AnnaLena & AnneLie