Kanelbullemums

 
Hej på er!
Här kommer ännu en god långpannekaka...
 
Du behöver: Form 25x25 cm
Botten:
150 g smör
3 dl socker
2 ägg
2 msk kanel
2 tsk bakpulver
4 dl vetemjöl
1,5 dl mjölk
 
Smält smöret och låt det svalna.
Vispa socker och ägg fluffigt.
Rör ner kanel, mjöl, bakpulver samt smör och mjölk.
Häll smeten i formen och grädda ca 22-25 minuter i 175 grader, kolla med sticka.
 
Glasyr:
75 g smält smör
1 msk grädde
3 tsk kanel
3,5 dl florsocker
(riven kokos)
 
Smält smöret och låt det svalna.
Blanda ner övrigt och bred glasyren på kakan.
Strö över riven kokos.
Ställ kakan en stund i kylen innan den skärs i lagom rutor...
 
 
Nu ska vi skynda oss iväg på middag / kram A-L