Kalljästa frallor

Hej på er!
Här kommer ett riktigt favoritrecept i repris. Så om ni har missat dessa urgoda frallor så är det verkligen dags nu!
Bara att röra ihop och ställa i kylen över natten.
Du behöver: (12 st)
12 g jäst
5 dl kallt vatten
1 msk honung
1 msk olja
1,5 tsk salt
10-11 dl vetemjöl, gärna Manitoba cream
Rör ut jästen i lite av vattnet.
Tillsätt övrigt och rör ihop till en lös deg.
Plasta in bunken och ställ i kylen över natten.
Tag fram degen.
Starta ugnen, 225 grader.
Häll ut degen på mjölat bakbord.
Dela degen i 12 bitar och lägg på en plåt. (Degen ska inte knådas eller rullas)
Strö över vallmo eller andra frön.
Grädda i 15-17 minuter.
Frallorna blir härligt knapriga utanpå och lite sega sådär...
Ni måste prova!
Kram A-L
Det receptet skulle till och med jag kunna klara! ^^